ορμονικές διαταραχές!!!

Καλησπέρα λοιπόν σε όλα τα ξεκούραστα πλασματάκια!!!
Τι χειρότερο από το να σε πάρει ο ύπνος τόσο γρήγορα την Παρασκευή το βράδυ... που να ξεχάσεις όλα τα ξυπνητήρια ανοιχτά...!!! συνοδεύεσαι μετά όλη την τη μέρα από αυτό το καθόλου γοητευτικό αρσενικό που λέγεται πονοκέφαλος, βρίζοντας τον εαυτό σου που είσαι τόσο ηλίθια..!! αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα... ε δε θα καθίσω να σας αναλύσω ότι είμαι ηλίθια!! χεχεχε!!!Σημερινή κουβεντούλα λοιπόν στον κλασσικό sex & the city καφέ? Η διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ αντρών και γυναικών και το γνωστό δε ξέρω τι θέλω από το οποίο όλοι μας πάσχουμε.....Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα κοριτσάκια μας... γλυκούλες...αυθόρμητες...ζωηρές....γατούλες που βασανίζουν λίγο τον υποψήφιο ερωτικό τους σύντροφο...!! δεν έχει σημασία τι είδους σχέση έχουν απέναντι τους... ότι και να είναι θα το περιστοιχίσουν με πολλά στοιχεία παραμυθιού... όχι απαραίτητα του πρίγκιπα που φίλησε την κοιμωμένη... πολλές μπορεί να ονειρεύονται το λύκο που τελικά έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα... όπως και να έχει παραμύθι και το ένα, παραμύθι και το άλλο..!! όλα με ένα σκοπό...τελικά η καθεμία να πετύχει να υπάρχει στον αέρα η ατμόσφαιρα που αυτή επιθυμεί..!! το καλό με τις γυναίκες είναι ότι αυτό τον έλεγχο δε τον χάνουν ποτέ πριν την πράξη... οπότε μέχρι εκεί συνήθως έχουν ότι θέλουν!
Τα γλυκά μας αγοράκια από την άλλη....
θέλοντας και αυτά να φτάσουν στον στόχο.... (χωρίς αυτό να είναι κακό...και τα δύο μέλη της παρέας τον ίδιο στόχο έχουν  εκείνη την ώρα)... η γλώσσα τους θα πηγαίνει ροδάνι..!! τις περισσότερες φορές θα συμφωνούν εκτός από μερικές παιχνιδιάρικες φορές που η διαφωνία απλά θα έχει σκοπό να φουντώσει τα αίματα..!!Άρα ας πούμε ότι μέχρι εκείνο το σημείο είναι ένα μικρό πιόνι της γυναικείας ιστορίας...!!
Όλα μέχρι εκεί βαίνουν πάντα  καλά...!! έρχονται τα όργανα μετά να αρχίσουν να παίζουν...!! τελειώνει λοιπόν το ωραίο μας σεναριάκι.. και βρισκόμαστε πλέον όλοι στην πραγματικότητα.... ή έτσι νομίζουμε...!!! κατηγορούν οι άντρες τις γυναίκες ότι θέλουν αγκαλίτσες και γλύκες... ενώ ταυτόχρονα οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες που θέλουν αμέσως να σηκωθούν να καπνίσουν να δουν μπάλα ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο...!!!Κορίτσια και αγόρια ένα έχω να σας πω..... ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε κανένα βιβλίο...!!! όλα είναι αποτέλεσμα λειτουργίας συγκεκριμένων ορμονών...!!! Γι΄αυτό τις περισσότερες φορές η μία ιστορία μας θυμίζει λίγο την άλλη...!! Αυτή η υπερβολική παραγωγή χαράς που υπάρχει στα κοριτσάκια... δεν υπάρχει ρε κοπελιές στα αγοράκια.... οπότε.. ή είστε τυχερές και ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας θα κάνει ότι κάνει για χατήρι σας... ή θα σας χαλάσει η διάθεση.... ή μπορείτε να μάθετε να βλέπετε και εσείς μπάλα με τον ίδιο ενθουσιασμό...!!! Μη ξεχνάτε ότι όσο εμείς τα γλυκά και αθώα κοριτσάκια παράγουμε χαρά... αυτά τα γομάρια όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ μας παράγουν κούραση.... να το και το τσιγαράκι...!!!
Η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση.. λίγο αυτοί να καταλαβαίνουν εμάς.. και λίγο εμείς αυτούς.... σαν τους συνδυασμούς που κάνουμε όταν ντυνόμαστε... μπορεί να λατρεύεις το καρό φουστάκι που σου πήρε η μαμά σου αλλά ρε φιλενάδα δε θα το φορέσεις με τον 
εμπριμέ μπλουζάκι!! οι γνωστές και ως αμοιβαίες υποχωρήσεις! 
Ορμόνες λοιπόν αγαπημένοι μου....χημικές ουσίες που εκκρίνονται στα υγρά του σώματος από ομάδα κυττάρων σε ένα σημείο του σώματος, η οποία μεταφερόμενη σε κάποιο άλλο σημείο εξασκεί κάποιο φυσιολογικό έλεγχο σε συγκεκριμένα κύτταρα. όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μπορούν να ελέγχουν κάθε είδος συμπεριφοράς μας... μας κάνουν επιθετικούς ή και τρυφερούς... χαρούμενους ή μελαγχολικούς...!! δεν ακυρώνουμε βέβαια τις ανθρώπινες σχέσεις... άλλωστε οι ίδιες ορμόνες δε "δουλεύουν" με όλο τον κόσμο που συναναστρεφόμαστε... ακυρώνουμε όμως δυστυχώς όλους αυτούς τους καφέδες που καταναλώσαμε και τη φαιά ουσία για να εξηγήσουμε γιατί κάποιος έκανε εκείνο ή το άλλο... ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με συμπεριφορές υποταγμένες στα ένστικτα.....το πιο σωστό συμπέρασμα λοιπόν του καφές μας ήταν..... άρα? τι κάνουμε? άρα το ζούμε χωρίς αναλύσεις και χωρίς να τρωγόμαστε και πάμε για.....ψώνια!!!! λέτε να υπάρχει και υπερκαταναλωτική ορμόνη? χμ.... θα ρωτήσω τη μικρή!!! Με αυτά τα ολίγα...σας αφήνω να περάσετε ένα υπέροχο διήμερο!!!till next time:))kiss kiss:)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"