θες να μείνουμε φίλοι??:PP

όταν μιλάμε για φίλους, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι υπάρχουν πολλά είδη φίλων...φίλοι για πάντα (υπάρχουν ακόμα αυτοί:P), φίλοι από τα παλιά, φίλοι από το στρατό (αυτούς αν πρέπει να προσεχεις), κολλητοί, πισοκολλιτοι κλπ κλπ! υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν μια φιλια..πιο πολύ όμως θα έλεγα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο...από τη μια λες αποκλείεται να το έκανε αυτό ο κώστας, από την άλλη όμως?mr εσύ που το λες...βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά? λίγο πολύ όλοι και έχουμε προδώσει και έχουμε προδοθεί! γιατί? γιατί άλλες φιλιες μοιάζουν πιο σημαντικές okay άλλες όχι...γιατί ζυγιάσαμε λανθασμένα το ποσο μας υπολογίζουν η το αντίστροφο, γιατί θεωρήσαμε δεδομένους κάποιους ανθρώπους...η ακόμα γιατί το τίμημα μπροστά σ αυτό που θα κερδίζαμε δε μας ενδιέφερε...οι λόγοι λοιπόν...που μπορεί εν τελει να δέσει η όχι μια φιλια ίσος να έχουν να κάνουν με τη σχέση, τη χημεία, δυο ανθρώπων...το αν θα είναι μαζί και θα βλέπονται, η χωρια και θα μιλάνε, θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με το αν θα δέσει το γλυκό. η απόσταση για παράδειγμα μπορεί να ναι ο λόγος που δυο φίλοι θα ξεχαστούν αλλα μπορεί να ναι ο λόγος που θα ρθούν πιο κοντά. με λίγα λόγια η ιστορία μας έχει διδάξει...ότι ο,τι θέλει ο άνθρωπος το μπορεί! γι αυτό τα χαθήκαμε λόγο απόστασης, η να μωρέ δε με φέρνει ο δρόμος, είναι ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει στη ζωή μου! όταν θες, όλα τα κανεις...όλα t αλλα περισσεύουν...είναι κύριος δικαιολογίες που νομίζουμε ότι τις λέμε για τους άλλους αλλα μάλλον για να τις ακούσουμε εμείς τις λέμε!
p.s. δεν είναι ρόδινος ο κόσμος...θα φας πακέτα και συνήθως από κει που δε το περιμένεις...αλλα κάποιος (αν είσαι τυχερή θα τον ξεχωρίσεις) θα είναι εκεί έξω ότι κ αν κανεις, ότι κ αν γίνετε, όσο μακριά κ αν είναι θα σου χαμογελάει και με τον τρόπο του θα σου λέει ότι όλα θα πάνε καλά! όπως έλεγε κ ο αείμνηστος λέω μπουσκάλια στο να ζεις να αγαπάς και να μαθαίνεις όσο περίεργο κ αν ακούγεται ο πραγματικός σου φίλος το πρωί που θα σε δει θα σου πει ότι έχεις μια τσίμπλα στο μάτι και ότι το τζιν που φοράς δε σου πάει καθόλου!!!καλοθελητές να σου χαϊδέψουν τα αυτιά θα βρείς παρα πολλούς...αλλα αυτός που θα σου τονίσει το άσχημο και ταυτόχρονα θα σταθεί διπλα σου για να σε βοηθήσει να το αλλάξεις....είναι ίσος αυτός που αξίζει περισσότερο:)
αυτά τα ολίγα....kiss kiss kiss!!!

Σχόλια

Ο χρήστης Andreas Stefopoulos είπε…
XAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!

Ώστε αυτά συζητάνε οι γυναίκες μεταξύ τους!!!
Καλά το blog σας είναι χάλια... Πρώτα απ' όλα το βάψατε ροζ!!! Αίσχος...
Και δεύτερον δεν βάλατε κανένα θέμα...
Που πας ρε καραμήτρο??????

Τεσπα... καλή συνέχεια...
μέχρι να βαρεθείτε...
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
katarxhn gia sou adreas stefopoulos!!!!
kata deuteron mi mas to paizeis emas adraki!to blog egine me skopo ego kai i little sister na grafoume thn apopsi mas mia k kali gia na mhn thn leme xehorista se opion rotaei (auto simperilambanei adres k ginekes)!
pou simenei filtate oti mallon oloi ta idia sizitame apla oi ginekes de drepontai na to fonaxoun! eno oi adres exete auta ta tampou....oti as poume tha miothei o adrismos sas an peite anixta oti skefteste tis filies sas i oti erxontai stigmes pou anarotieste an eroteutikate i oxi!!!ainte min erthw ekei sto ergastirio kai empotisw th membranes kai sas ta kanw ola limpa!mathame tora oloi k milame!
p.s. euxaristoume gia ta iperoxa logia sou:) to styl mou (mporoun na sto epiveveosoun oloi) den einai etsi epeidi ta pire i epeidi de m arese auto pou eipes! apla etsi exo genithei:) filia!
Ο χρήστης irini είπε…
μεγαλη ξινη αδερφη..ολα καλα...αλλα εμενα μου αρεσει να τα συζηταμε και να τα αναλυουμε...να χαζογελαμε και να πινουμε τα κρασια μας...και να χανομαστε πισω απο τον καπνο των τσιγαρων...
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
xero poli xeropoulos!!
proton auto den einai efikto tora
deuteron k ego to protimw alla
triton afou sou xo pei oti kovo to kapnisma telios gia telios!hahahahahaha

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"