truth or a beautiful fairytale?

πόσες φορες έχουμε ακούσει...ποπό αυτός/η την/τον τραβάει από τη μύτη..!!λογικά να το δει κάποιος συνήθως σε μια σχέση (οποιουδήποτε τύπου σχέση) αυτό συμβαίνει..κάποιος είναι συνήθως πιο δυναμικός, πιο καπάτσος..δε θα μπορούσα να φέρω αντίρρηση σ αυτό γιατί κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα..ο ένας συμπληρώνει τα κενά του αλλου! αυτό όμως που με εξοργίζει είναι όταν η άνθρωποι κάνουν κατάχρηση αυτού του είδους εξουσίας!καθημερινές μικρές αόρατες απειλές..ξέρεις τι μπορείς να κανεις κ τι δε μπορείς γιατί αλλιώς μπορεί να μαλώσεις, να χωρίσεις κλπ κλπ!περνάει ο καιρός και μονο κάποια στιγμή πολύ πολύ μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάπου εσύ έχασες τον εαυτό σου! έχασες αυτά που γέμιζαν εσένα! κ νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που το άλλο άτομο προσπαθεί μονο για πάρτι του, εσύ επίσης προσπαθείς για πάρτι του...κ για σένα? ποιος προσπαθεί? όταν λοιπόν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τι γίνετε τότε με ένα σαγαπώ η ότι άλλο θα ηρεμήσει την κατάσταση όλα ξαναγίνονται ρόδινα...όπως ηρεμεί το γατάκι όταν του χαϊδεύεις το πατουσακι. αυτή τη συμπεριφορά θα μπορούσα να την ονομάσω μέχρι κ εγκληματική αλλα δεν έχω το νομο με το μέρος μου κατάλαβες? έχω ακούσει πολλές φορες ήσουνα πολύ ξυνή, απότομη, δεν έπρεπε να το πεις έτσι, κ όλα αυτά επειδή θέλω να λέω την αλήθεια..σχεδόν ποτε όμως δεν έχω ακούσει να κακολογούνται όλοι αυτοί οι πρώτο βραβείο ανδρικού η γυναικείου ρόλου. τελικά μήπως οι άνθρωποι το γουστάρουν το παραμυθάκι τους? αν παρομοιάζαμε τη ζωή μας με ταινία..τι θα θέλατε να κάνετε? να κάτσετε πίσω και να δείτε? η να είστε οι πρωταγωνιστές της? γιατί αν θες να λέγεσαι πρωταγωνιστής πρέπει να παίρνεις την κατάσταση στα χερια σου και να την αλλάζεις και να την πλάθεις όπως εσύ θες! σκέψου ότι υπομένοντας λάθος επιλογές μπορεί να σου στοιχίσει να είναι η ζωή σου ένα κακογραμμένο σενάριο στο οποιο δε πήρες okay ιδιαίτερο μέρος! εγώ προσωπικά που είμαι ξινή okay κακια κ γουστάρω να είμαι η ξανθιά πρωταγωνίστρια της ζωής ΜΟΥ έχω να προτείνω σ όσους νομίζουν ότι μπορούν να καλύπτουν τα κενά τους παίζοντας με άλλους ανθρώπους
1) να πάρουν ένα κατοικίδιο για να καλύψουν τι συναισθηματική τους αναπηρία
2) να πάρουν ένα jack η μια από αυτές τις ανιχτοστομες φουσκωτές κούκλες για να ξεδίνουν!
για όλους τους υπολοιπους που θέλουν να γίνονται το παιχνιδάκι του κάθε κομπλεχαρα τι να πω..να σας χαίρεται η μανούλα σας..μονο όταν πιστέψτε εσείς στην αξια σας θα την καταλάβουν κ οι άλλοι!

kiss kiss kiss!

Σχόλια

Ο χρήστης Joana είπε…
definetely the TRUTH...for me the truth is above everything..even if it hurts for a short time, for long time..is LIFE.. is YOU´re life..what´s the point of living something that it´s not real, it´s an ilusion..just because you´re afraid of getting hurt??just because the lie is something you think is pretty to other persons eyes!?!?
Jo is with the truth, with LIVING, not with just being a part of a theatre play...
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
kai opos leei kai to tragoudi illusion never changed into something real....i'll go with the truth....
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
that makes us three girls! i will also go with the truth! even if it is scary sometimes, at the end it all you need to move on!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"