Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη!!!!!

Καλησπέρα σας χαλαρωμένα μου πλάσματα...!!
Σάββατο σήμερα και όλα είναι έτσι κάπως πιο ήσυχα...!! Καφεδάκι λοιπόν, μουσικούλα και λίγες σκόρπιες σκέψεις στην πιο ήσυχη ώρα του Σαββάτου για εμένα...!!
Λοιπόν έχω να σας ανακοινώσω ότι 3 στα 10 άτομα σε μια παρέα πλέον κυκλοφορούν με κάποιο είδος ηρεμιστικού φυτικού ή και μη στις τσάντες τους...!! Πίστευα κυρίως ότι θα είναι γυναικείο φαινόμενο αφού οι γυναίκες είναι λίγο πιο ευαίσθητες..αλλά έπεσα έξω και σε αυτό...εξίσου και οι άντρες μιλούν και αναφέρουν τα ίδια προβλήματα...
Άλλος θα σου πει ότι έχει άγχος..άλλος ότι έβλεπε εφιάλτες πολύ καιρό, άλλος ότι τα χρησιμοποιεί σε πολύ δύσκολες φάσεις μόνο.....δηλαδή πως τα χρησιμοποιείς σε δύσκολες φάσεις μόνο και τα έχεις πάντα μαζί σου...δηλαδή τι δυσκολία μπορεί να εμφανιστεί όταν έχεις κανονίσει να βγεις να διασκεδάσεις με τους φίλους σου???? χμμμμ......
Όπως και να έχει δε μας αφορά ο λόγος....μας αφορά ότι το άγχος και η κατάθλιψη έχουν κατακλύσει τα νέα παιδιά....!! και θα μου πείτε εντάξει το άγχος είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις...αλλά μπορείς να βρεις άλλους τρόπους να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια την αρνητική και να την κάνεις ας πούμε θετική ή και αδιάφορη βρε παιδί μου!!! από το να πέφτεις στα βαριά από νεαρή ηλικία καλύτερα, χόρεψε, τρέξε εν πάσει περιπτώση ούρλιαξε βρε χριστιανέ!!! αλλά χάπια???!!! χάπια?!?!?!?! Ε ΌΧΙ!  Δε το δέχομαι!!!!
Τώρα αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί πως γίνεται νέοι με όλα τα καλά του κόσμου να αποκτούν τόσο άγχος και γενικότερα να έχουν όλο και περισσότερα ψυχοσωματικά προβλήματα..!! Νομίζω ότι φταίει η εποχή μας....Νομίζω ότι αποκτήσαμε τα πάντα και δε νιώθουμε πια ευτυχία για κάτι καινούριο....δεν αναζητούμε....ζούμε λίγο πιο παθητικά θα έλεγα...!! Με αποτέλεσμα όταν αρχίζουν κάποια προβλήματα στη ζωή μας να μην έχουμε καμία διάθεση να τα αντιμετωπίσουμε...παρά μόνο να τα κρύψουμε κάνοντας στην επιφάνεια άλλα πράγματα...όμως αυτά έστω και αν δε  το καταλαβαίνουμε μένουν εκεί μέσα μας, τρώνε σιγά σιγά και τσουπ!! να το και το άγχος...να και οι εφιάλτες και αναρωτιόμαστε μετά γιατί άραγε??!!!
Άρα καλό θα ήταν να απλοποιήσουμε λίγο τη ζωή μας...να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα ένα τα θέματά μας και όχι όλα μαζί...να παίρνουμε κάποιο χρόνο που να έχει να κάνει μόνο με τον εαυτό μας ώστε να υπάρχει χρόνος να βάζουμε τα πράγματα στο μυαλό μας σε μια τάξη....να μη δημιουργούμε ένα άλλο πρόβλημα σα λύση του προηγούμενο...γιατί σας διαβεβαιώ ούτε το προηγούμενο θα λυθεί...ούτε το επόμενο...!! να μην περιμένουμε τα πράγματα να γίνουν μόνα τους...θέλει να έχουμε θάρρος για να βρίσκουμε το δρόμο μας...δεν είναι εύκολο...και κατά τη διάρκεια θα γίνουν και λάθη..αλλά και τι έγινε? θα είστε ο πρώτος ή ο τελευταίος?? ουυυυ να σας πω εγώ λάθη...!! αφήστε το καλύτερα....δε θα με ξαναδιαβάσετε μετά!! χαχαχαχαχα και? και τι έγινε? θα χαπακωθώ για να μη τα νιώθω?? ίσα ίσα...μια χαρά νιώθω και με αυτά... άσε που αν έχεις και το θάρρος να τα διορθώσεις νιώθεις έτσι μια εσωτερική δύναμη...ένα αίσθημα έτσι...μπορώ να κάνω τα πάντα...!! και ξεκινάτε ξανά από την αρχή με καθαρότητα ψυχής! ξαναγεννημένοι!!
Τώρα θα μου πείτε υπάρχουν και κάποια προβλήματα που είναι πέραν το δυνατοτήτων σας να λυθούν...αν όμως έχετε λύσει όλα τα άλλα τότε μετά αναλαμβάνει η φύση να μη σας ρίξει στα αγχολυτικά!! Δόξα τον Πάνσοφο που με Σοφία τα εποίησε όλα έχουμε ένα σωρό οργανικούς αντικαταθλιπτικούς μηχανισμούς..!!!
Αντί λοιπόν να ανοίξετε την τσάντα την επόμενη φορά..ανοίξτε την "πόρτα" και κάντε τα πρώτα σας βήματα προς την επιτυχία του εαυτού σας και πραγματοποίηση των στόχων σας και των ονείρων σας που θα πάψουν αμέσως μετά να είναι εφιάλτες!!! και αν δε μπορείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο, ε! κυκλώστε το τετράγωνο! Δε χρειάζεται concealer για τους μαύρους κύκλους....ψυχική ηρεμία χρειάζεται..!!
Τα αστέρια κάθε βράδυ λάμπουν....εσείς γιατί να έχετε συννεφιά? think about it!
με αυτά τα ολίγα σας αφήνω να συ - σκεφτείτε με τον εαυτό σας!!
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"