Tainted love..!!

Καλημέρα σας πλασματάκια μου όμορφα!!!
Αν και λίγο αργά για καλημέρα.... αλλά οι κακές συνήθειες αυτά κάνουν......!! Λοιπόν όχι μόνο έφτασε και ξεκίνησε ένα σαβατοκύριακο με τέλειες προδιαγραφές αλλά συνοδεύεται και από "ψιλό" χειμωνιάτικες θερμοκρασίες που όπως και να το κάνουμε είναι γοητευτικές.....
Δε ξέρω πάντα το Καλοκαίρι είναι ωραίο...είναι κάτι σαν τον νέο τον ωραίο...μα ο Χειμώνας πάντα μου θυμίζει τον παλιό (που λέει και το τραγούδι) που είναι αλλιώς...!! είναι αυτός που μας ισορροπεί....κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λένε....σαν τον παλιό σου φίλο που σε ξέρει πιο πολύ από όλους και σε βάζει σε τάξη...!!
Τελοσπάντων μετά από μία φοβερή Παρασκευή (και όποιος διαφωνεί ας το πει τώρα ή αλλιώς ας σωπάσει για πάντα)!! δημιουργήθηκε μια κουβεντούλα στην αρχή της χτεσινής βραδιάς...!!
Εγώ ενθουσιασμένη με το καταπληκτικό έλξις..ήθελα να βγάλω φωτός...να δω κάθε γωνία...να το χορτάσω...γενικά..σα παιδάκι που παίζει με καινούρια παιχνίδια αφού έδωσε τα παλιά στα παιδάκια που δεν είχαν..διπλή χαρά καταλαβαίνετε! στέλνει λοιπόν στο βαιμπερ κάποιος ένα μήνυμα...καλά να περάσετε...στείλτε και καμιά φώτο..!! λέω βρε χρυσέ μου, βρε γλυκέ μου κάνε ένα φεισμπουκ να τα μας βλέπεις όλους...και λαμβάνω την απάντηση ξέρεις κάτω από άλλες συνθήκες ίσως και να έκανα αλλά όταν όλοι μου λένε να κάνω γιατί έτσι θα βρω πιο εύκολα γκόμενα, ξενερώνω και δε κάνω!!!!
Και ειλικρινά όχι ότι δεν ήξερα πως αυτό συμβαίνει στο φεισμπουκ...αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον δε το έλεγαν μεταξύ τους!!!!! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??!! Δηλαδή πλέον ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως και δε κρατάει καν τα προσχήματα..και τι είδους άντρες είναι αυτοί που θα έλεγαν έτσι σε ένα φίλο τους?? Άντρες που θέλουν να καθίσουν κυρίες μου σε μια καρέκλα η σε ένα κρεβάτι να τσεκάρουν όλο το υλικό σας κι όλους τους φίλους...ταυτόχρονα με το δικό σας άλλων 10 γιατί όταν δεν είσαι σε ραντεβού ποιος βλέπει τι κοιτάς και τι κάνεις??? να κάνουν κόπια τις ίδιες ατάκες σε εσάς και τις υπόλοιπες και κάποια θα ψαρώσει..και αυτή θα είναι η προσπάθεια που θα έχουν καταβάλλει για εσάς...αλλά θα μου πείτε η πιο νέα γενιά γιατί? ξέρετε και από καμιά άλλη προσπάθεια??!! έτσι σας έμαθαν έτσι κάνετε...και το χειρότερο δεν είναι ότι το κάνετε είναι ότι σας αρέσει κιόλας...!! γι αυτό δε πάμε πουθενά!!
Μπορεί να αλλάξουν τα οικονομικά και άλλοτε να έχουμε πολλά άλλοτε λίγα...μπορεί να αλλάξει το κλίμα και να χρειαστούμε πιο χοντρά ή όχι ρούχα...μπορεί να αλλάξουν οι ουρανοί και οι θάλασσες και να χρειαστεί να κοιτάμε τα πάντα ανάποδα...αλλά όλα αυτά δε θα είχαν καμία σημασία αν δε χαλούσαν οι ανθρώπινες σχέσεις...αυτό είναι η καταστροφή μας...γεννιέται πλέον ο άνθρωπος και τον χαλάνε αμέσως...για να μη τους φανεί εμπόδιο αργότερα..να κρύβεται...να κάνει ότι κάνουν οι άλλοι..να μη δένετε..να μην αγαπάει...!!
και ξαναλέω...κάνε για να βρεις γκόμενα??!!! δηλαδή μου έκατσε στα αυτιά μου τόσο άσχημα αυτή η έκφραση....!! ελπίζω δηλαδή να μη γίνω ποτέ έτσι...γιατί ποτέ δε ξέρεις κιόλας...και βλέπεις λοιπόν άντρες...άντρακλες...ξέρετε τον ορισμό να χαϊδολογούν πληκτρολόγιο και ένα μαγαζί χτες γεμάτο γυναίκες να πιστεύουν ίσως ότι θα τον βρουν εκεί???!! κορίτσια λάθος σας!!! βρε κορίτσια..τι λέτε τώρα? να σηκωθεί? να ντυθεί? να έρθει για το αν γίνει κάτι?? όχι! τώρα υπάρχει το φεισμπουκ! πρώτα θα ξέρει τι θα γίνει και με ποια/ποιες και μετά θα κάνει τόσο κόπο! έλεος και εσείς μη γίνεστε κουραστικές!!! και το χειρότερο είναι ότι περνιούνται και για μάγκες αυτοί ενώ ξέρω 'γω ο φίλος τους που δεν έχει είναι ας πούμε μαλθακός!!! επειδή προτιμάει την πιο προσωπική επαφή...!! και εγώ που νόμιζα ότι αυτά τα διαδικτυακά μέσα είναι για να γελάς...να χαζολογάς με φίλους...να κρατάς επικοινωνία με ανθρώπους που ίσως αλλιώς να μη γινόταν...γενικά να έχεις έναν διαδικτυακό προσωπικό χώρο στον οποίο να χαζεύεις!! ενδεχομένως να σου κρατάει ακόμη και παρέα...αλλά να ψαρεύεις? εντάξει δε λέω ότι δε το ήξερα πως συμβαίνει...απλά ειλικρινά σας λέω τους είχα τόσο χαμηλού επιπέδου αυτούς που θα έκαναν κάτι τέτοιο που πίστευα ότι είναι λίγοι...!!
από ότι κατάλαβα χτες....είναι πολλοί..!! μας μοιάζουν...ζουν και κινούνται ανάμεσα μας....!!κορίτσια και αγόρια το νου σας!! χάνετε τις ταυτότητες σας...γίνεστε αριθμοί που ψάχνουν αριθμούς...!! σκεφτείτε το λίγο...!!δεν είστε τόσο ασήμαντοι...μην υποτιμάται τόσο την ύπαρξη σας..μέχρι τότε περαστικά όμως ε!!
όσο για τους υπόλοιπους χαζορομαντικούς....εντάξει άλογο δε θα ρθει...αλλά τουλάχιστον θα χαμογελάει με το δικό του πρόσωπο..και όχι με φατσούλες της συνομιλίας...!! και αυτό το χαμόγελο...θα είναι όλα τα λεφτά!!
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"