Πειράματα....!!!!!

Καλησπέρα σας γλυκά μου πλάσματα...
τι μου κάνετε???? εγώ νιώθω πτώμα.....δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου που λένε..!! αφύσικη και αυτή η ζέστη σήμερα...σαν τον καιρό που κάνει λίγο πριν το σεισμό....αλλά ας μη λέω τέτοια και γίνει τίποτα....χεχε!!!
Λοιπόν, με ερέθισμα τη χτεσινό- βραδινή μας έξοδο είπα να σας αδειάσω μερικές σκέψεις....
Λέγαμε λοιπόν εκεί με το γνωστό παρεάκι...ότι τα τελευταία χρόνια λίγο πολύ όλα γίνονται ανάποδα...όπως καταλαβαίνετε η κουβέντα περιείχε και τις σχέσεις...ακόμα και αυτές πρώτα ολοκληρώνονται σεξουαλικά και μετά αποφασίζουμε αν τελικά θα κάνουμε σχέση ή όχι...!!! Θα μου πείτε βέβαια ότι είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση το σεξουαλικό μέρος....δείχνει άλλωστε και τη χημεία των δύο ανθρώπων μεταξύ τους...!! που όπως και να το κάνουμε είναι ένας παράγοντας που άμα δε κρατάει τον άνθρωπο ευτυχισμένο δε κρατάει μάλλον και η σχέση....
ξαφνικά λοιπόν πάνω στα αστεία και σοβαρά που λέγαμε...ήρθε η ιδέα...!!! φυσικά καταλαβαίνετε και ποιας ήταν η ιδέα!! χαχαχαχα!!!
να διαλέξουμε μερικά ζευγάρια που να μην είχαν σχέσεις ή αν είχαν να θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και τα ζευγάρια αυτά να ξεκινήσουν να κοιμούνται τα βράδια μαζί..!! αλλά μόνο να κοιμούνται...τίποτα άλλο...και να δούμε αυτό πως θα εξελιχθεί, σε τι, και βασικά αν θα εξελιχθεί κιόλας..!!
Θα μου πείτε έχει κάποιες φυσικές δυσκολίες αυτό το πείραμα...γιατί πως να βάλεις έναν άντρα και μια γυναίκα άνω των τριάντα ετών να κοιμηθούν μαζί έτσι απλά....ειδικά όταν πριν από αυτό δεν ήταν ο ένας στον άλλον απολύτως τίποτα..!!
θεωρητικά βέβαια έπεσε η ιδέα στο τραπέζι και δύσκολα κάποιος θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία..αλλά αν το καλό- σκεφτείτε θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να βλέπαμε τι θα γίνει... αν θα ανέπτυσσαν άλλα πράγματα εν τέλει πρώτα μεταξύ τους που μπορεί τελικά να οδηγούσαν σε μια πιο ειλικρινή και ολοκληρωμένη σχέση...!!
καταλαβαίνω φυσικά ότι πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο αλλά πιστεύω ότι κάπως κάπου κάποτε θα ήταν εφικτό να γίνει...!!
και νομίζω επίσης ότι τα αποτελέσματα θα μας άφηναν έκπληκτους..!! άλλοι θα κοιμόντουσαν από το πρώτο βράδυ άλλοι όχι...άλλοι θα είχαν την ανάγκη να πάρουν πρωινό μαζί άλλοι όχι....άλλοι ίσως ναι με τον καιρό....άλλοι μπορεί να εξελίσσονταν σε φίλοι άλλοι όχι....!! γενικά υπάρχουν πολλοί παράμετροι που θα μπορούσε κανείς να μελετήσει όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά...!!
φυσικά οι γυναίκες τις παρέας το βρήκαν πιο ενδιαφέρον ενώ από τους άντρες άκουγες διάφορα τύπου εγώ δε μπορώ απλά να κοιμηθώ με μια γυναίκα και άλλα πολλά τέτοια που δε μπορώ να γράψω!! χαχαχαχαχα!!!!
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως διανύουμε μια εποχή που αν κάποιος μας ζητήσει να κοιμηθούμε απλά μαζί του θα μας φανεί πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να γίνει...αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις για το πως έχουν γίνει οι σχέσεις και πως εμείς τις αντιμετωπίζουμε...!!
Τελοσπάντων εντάξει εγώ μια σκέψη έκανα....μη βαράτε...!! αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε ακόμα και με τον άνθρωπο που είστε μαζί...αν το καλό - σκεφτείτε μπορεί κάποτε να χρειαζόταν έτσι κ αλλιώς να λείψει ο σεξουαλικός παράγοντας από μια σχέση για χίλιους δυο λόγους....τότε? τι θα γινόταν? θα φαινόταν αν υπάρχουν και άλλοι δεσμοί στο ζευγάρι...!! χμμμμ......
με αυτές λοιπόν τις σκέψεις σας αφήνω να αναρωτηθείτε και εσείς!!
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"