Enough is Enough!!!

Καλημέρα σας Κυριακάτικα πλασματάκια!!
Πόσο μου αρέσει αυτή η ώρα της Κυριακής που φτιάχνω καφέ και κάθομαι και χαζεύω δε λέγεται!! Σας το έχω ξαναπεί αυτό ε? χαχαχα!!!!
Η ερώτηση της ημέρας είναι η εξής : Με ποιο δικαίωμα!!!!!
Κάποτε ανήκα σε αυτή την ορθολογιστική παρέα που έλεγε τα δικαιώματα τα δίνεις..!! ότι αν χειριστείς μια κατάσταση όπως πρέπει και δεν αφήσεις κανένα περιθώριο δε θα δώσεις και δικαίωμα!!
καθότι γυναίκα!! μπορώ να άλλαζω άποψη..!! και άλλαξα!!!
Και επανέρχομαι!! (το κάνω αυτό ε??? να επανέρχομαι από κάτι άλλο....θα πρέπει να το κοιτάξω)...επανέρχομαι λοιπόν και λέω!! με ποιο δικαίωμα!!!!!
Με ποιο δικαίωμα υπάρχουν άνθρωποι που με κάθε τρόπο τους έχεις πει και τους έχεις δείξει ότι δεν υπάρχουν πια για σένα....απαιτούν όχι μόνο να υπάρχουν αλλά και με τις συνθήκες που αυτοί θέλουν!!!
Έχω συζητήσει τόσο πολύ χτες...!! 6 το πρωί έφτασε για να γυρίσω σπίτι!! και ήταν λες και μιλούσα σε τοίχο..!! Ασε που αν γυρίσεις τέτοια ώρα με τα νεύρα τσατάλια....δε μπορείς και να κοιμηθείς μετά!! πως να μη φτιάξεις το διπλό εσπρέσσο μετά ε??!!
Γιατί λοιπόν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δε το χωνεύουν!!!?? και μάλιστα δεν είναι ότι σε θέλουν στη ζωή τους...άλλαξαν ζωή έτσι και άλλιως..!! αλλά εσύ ΟΧΙ!! δε θα αλλάξεις!!! σου λένε δεν είναι πια τα πράγματα όπως παλια...και ξέρετε τι εννοούν??!!
"εσύ θα κάθεσαι ΠΑΝΤΑ απεναντί μου, χωρίς να έχεις προχωρήσει τη ζωή σου, και απλα θα με κοιτάς, θα με ζηλεύεις και θα με θες!! γιατί έτσι νιώθω εγώ καλύτερα"!!!
Όπα ρε πασά στα Γιάννενα??!! σε μάθανε έτσι τα κοριτσάκια που γυρνάς έξω και περιμένεις ότι και κάποιες γυναίκες που τυχαία γκαβώθηκαν και πέρασαν από τη ζωή σου θα συμπεριφερθούν το ίδιο??!! Δηλαδή έλεος πια!!!!
και ναι! δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα...!! έχουν μάθει έτσι από χαζοσυμπεριφορες ηλιθίων! και απαιτούν μέτα και από τους νορμάλ ανθρώπους να κάνουν το ίδιο...!! γιατί πρέπει όλη η γη να γυρίζει γύρω από αυτούς!!! νομίζουν ότι είναι δυνατοί επειδή μπορούν να σε τραβήξουν από το χέρι? νομίζουν οτι θες να καθήσεις γιατί λόγω τρόπων και τακτ δε φωνάζεις μέσα σε ένα μαγαζί άσε με ησυχη!!
Να μη ξεχάσω και το φεισμπουκικό τσεκ ιν!!! α ναι!! και αυτό ξέχασα να σας το πω!! το κάνετε για να το δει ο γκόμενος που εσείς χωρίσατε δυο χρόνια πριν και να έρθει!!! ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που θα σκέφτονταν ότι δυο χρόνια ένα μυαλό θα είναι στάσιμο...ή κανουν παρέα με ανεγκέφαλους ή είναι οι ίδιοι ανεγκέφαλοι!! ή και τα δυο!!!!! Μα δε μπορώ!!! άντε σε ένα κουλ τρέντυ μέρος να συναντηθείτε....μα και στο νοου νειμ μαγαζί μετά το τσεκ ιν τυχαία να περνάει??!!!! σαν να μπαίνει μεσα στη μούρη σου και να λέει νια νια νια είδα που είσαι..!! νια νια νια για μένα το έγραψες!! ΕΕΕΕΕ enough is enough!!! φαε το χαστούκι σου για να συνέλθεις!!!!! ρε δε μαζεύονται!!!!!!
Είναι μια κατηγορία αντρών και γυναικών...δεν είναι απλώς εγωιστές...!! ο κόσμος είναι το ταμπλο από το σκάκι...και όσοι πέρασαν περνούν και θα περάσουν από τη ζωή τους θεωρούν ότι είναι πιόνια που θα παίζουν για πάντα όμως!!!!!
Με αρχή εμένα ακολουθήστε και εσείς....Μην αφήσετε ποτέ κανέναν με προσωπείο την καλωσύνη ή το πρόβλημα ή το φιλότιμο να σας εκβιάσει συναισθηματικά.! αν έφυγε...έφυγε...ας κάθοταν!!! Όταν αυτό τον φτάσει στα όρια του...μην αφήσετε ποτέ κανέναν με σωματική βία να προσπαθεί να σας κρατήσει κάπου...ξεχάστε τρόπους και τακτ...αν κάποιος δεν ανεβαίνει στο δικό σας επίπεδο θα πρέπει να κατεβείτε εσείς στο δικό του αλλιώς δε θα καταλάβει..!! Μην αποκτείστε νεύρα μετά τη συνάντηση...!! θα μείνετε αύπνοι..και δε λέει γιατι έτσι θα έχει πετύχει και ας μη το ξέρει! και φυσικά αδιαφορείστε!! Για αόριστο χρόνο φυσικά!! και η απάντηση είναι...με κανένα δικαίωμα!!!! δε το χρειάζονται!!!!! το παίρνουν μόνοι τους! εσείς είστε εκεί για να τους ρίξετε από τα σύννεφα στη γη! καλή τύχη!!!
Τα περαστικά μας απόψε πηγαίνουν σε όσους δε μπορούν να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό..!! εμείς θα πάμε στο διάστημα να ζήσουμε και αυτοί ακόμη εδώ θα τραγουδούν η γη γυρίζει η γη όλο γυρίζει!!! τότε και μόνο τότε...η γη θα γυρίζει μόνο γύρω από εσάς!!!
όσο για τους υπόλοιπους
till next time:))
kiss kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"