Leaving on a jet plane...!!


Καλησπέρα σας Σαββατιάτικα πλάσματα μου!!
Σήμερα αφιερώνουμε αυτή την έκτακτη ανάρτηση σε έναν άνθρωπο.....που η μοίρα έφερε να γνωρίζω βασικά....όλη της τη ζωή!! Ναι ναι!! για σένα λέω...βάλε τα χαρτομάντιλα μέσα..!! δε μου αρέσουν αυτά τα γυναικουλίστικα και το ξέρεις!!!!

Σήμερα είναι το τελευταίο Σάββατο.....Σήμερα ίσως να ναι η βραδιά που θα θυμάσαι....!! σήμερα ίσως να ναι η πιο καλή ανάμνηση που θα πάρεις μαζί...σήμερα το βράδυ θα σκεφτείς ότι ίσως κάνεις λάθος...!! ότι οι άνθρωποι σου είναι εδώ...!! Της νύχτας τα καμώματα όμως να ξέρεις τα βλέπει η μέρα και γελά!!! Λάθος θα σκεφτείς αν σκεφτείς έτσι..!!
όντως σε αγαπάμε όλοι...!! και όντως θα μας λείψεις όσο δε πάει όμως...!! και αυτό το ξέρουν όλοι...αυτό όμως που δε ξέρουν είναι πως στο διάολο παίζαμε τις κυρίες και με τα σκυλάκια και εsύ τώρα έφτασες να ανοίγεις τα φτερά σου???


Εμείς εδώ θα ήμαστε η σταθερά σου...!! Εκεί όμως ξεκινάει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου..αν δε χαθεί το αεροπλάνο φυσικά...!! χαχαχα! μη φτύνεσαι σου λέω..!! μην είσαι προληπτική!!!! ένα κεφάλαιο που από εμπειρία στο λέω..πρέπει να το ρουφήξεις...να το ζήσεις ολόκληρο..με ότι έχει να σου προσφέρει...και δεν είναι ο προορισμός που θα σε αλλάξει.....είναι ότι τώρα εσύ είσαι έτοιμη να αλλάξεις....σαν τον έρωτα ας πούμε....καμιά φορά δεν έχει να κάνει με ποιον ερωτεύτηκες...αλλά πότε..!! και σου λέω να πας εκεί και να ερωτευτείς με όλα..! εκτός από το φαγητό..!! καταλαβαίνεις..!!

Οι σταθερές σου θα είναι εδώ..!! αλλά εσύ θα είσαι ο μεταβλητός παράγοντας όταν θα επιστρέψεις...όλα θα είναι αλλιώς...να μην αφαιρείς τις μέρες εκεί...να τις προσθέτεις...!! να μη χάσει τίποτα το μάτι σου....κοίτα να το ζήσεις με όλες τις αισθήσεις..την έκτη πρόσεχε μόνο....γιατί στο Λονδίνο I see dead people...λίγο σε jack αντεροβγάλτη παραπέμπει και το θέαμα δε θα είναι ωραίο!!! μη γελάς...!!! τα λέω αυτά για να μη κλάψεις.....

Κοίτα έξω από το παράθυρο όταν απογειωθείς....όχι αποχαιρετώντας....κοιτώντας χαμογελαστή τον προορισμό!! οι συνθήκες είναι τέλειες και επιτρέπουν να μπορέσεις να κάνεις ότι θέλεις πάνω...ααα κάνε και το μεταπτυχιακό ε!! χεχε!! Ο καιρός εκεί θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις...και το τέλος θα δε βρει τελείως διαφορετική..με την καλή την έννοια!! και μην ακούς που λένε ότι είναι χάλια...είναι ωραίο το γκρι...!! είναι άλλος ο ουρανός...σα ζωγραφιά...!!
Είναι ένα όνειρο που είχες και τώρα πραγματοποιείται...!!! είναι η δική σου ζωή από εδώ και πέρα...!!!

Όχι ότι δε θα στα πω από κοντά...!! Αλλά πιστεύω εκ μέρους όλων μας....!!! Σου αξίζει να ζήσεις την πιο όμορφη και μαγική εμπειρία εκεί....και να γυρίσεις με την καλύτερη ακόμα ανάμνηση!!!! και εμείς εδώ θα ξεροσταλιάζουμε με εμένα προσωπικά να ζηλεύω...γιατί το Λονδίνο το αγάπησα το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα...!! Άντε μη πάρω ανάποδες..και ανέβω και εγώ μαζί...μια και καλή...!!! Αλλά μετά θα γίνουμε σήριαλ του Παπακαλιάτη...καταλαβαίνεις!!!!

Με αυτά τα ολίγα....καλό ταξίδι μικρή, ανόητη, όμορφη, έξυπνη, παντοτινή μου φίλη....Μυρτώ..!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"