Καλό μας ξεκίνημα!!!

Γιούχου αγαπημένοι μου!!

Επισήμως λοιπόν καλό φθινόπωρο!!!
Ρομαντική εποχή θα έλεγα.....και η εποχή των ντεμί.... λίγο κρύο.....λίγο γκρι.....λίγο ήλιος.....όλα λίγο...
Εκτός από τα αγαπημένα μου πρωτοβρόχια...!!
όταν ρίχνει τις πρώτες βροχές συνηθίζω να λέω ότι ο ουρανός κάνει έρωτα με τη γη και προκύπτει αυτή η υπέροχη μυρωδιά...!! οι χημείες της φύσης....τα πορτοκαλο-κίτρινα χρώματα και λίγο αργότερα παχύ χαλί σχηματίζουν τα φύλλα κάτω από τα δέντρα...χαρακτηριστικό το κρατς που ακούγεται όταν τα παιδάκια περνάνε από πάνω πηγαίνοντας στο σχολείο...!!
Και συνηθίζουμε να ακούμε την έκφραση άντε...κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!
Και τι θα πει αυτό ερωτώ εγώ η ταπεινή παιδούλα???? δηλαδή τί??? δε μπορούμε να είμαστε κατεργάρηδες όταν έρχεται το φθινόπωρο?? Δηλαδή μπορούμε να ήμαστε ντεμί μέσα στην πιο απόλυτη εποχή, το Καλοκαίρι...και πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτοι στην πιο ντεμί εποχή του χρόνου??!!!
Δε νομίζω τελικά ότι οι άνθρωποι ταιριάζουν στον κύκλο της ζωής...!!! όλα ανάποδα τα κάνουμε...!!! Καμία σειρά πουθενά!! εννοείται βέβαια ότι αστειεύομαι καθότι καλά κάνουμε και τα κάνουμε ανάποδα...γιατί είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να δώσουμε νόημα στη ζωή μας...και η ιστορία έχει δείξει ότι το πιο ωραίο νόημα το δίνουν οι ανατροπές που έρχονται σαν συνέπεια των σωστών ή και λάθος επιλογών μας...!!
Πάντα μου άρεσε το πάθος....η ένταση..με γοήτευαν..με έκαναν να νιώθω πιο ζωντανή..μέσα πάντα στο πλαίσιο της λογικής βέβαια...!! Θυμάμαι μια φόρα όταν ήμουν φοιτήτρια στη Λαμία....βροχή....δε φαντάζεστε πόση.....το Λονδίνο της Ελλάδας...όταν άρχιζε δε σταματούσε μέχρι το Μάιο! τελειώναμε το θεατρικό...ήταν γύρω στις δέκα....όλοι μαζί πήγαμε τότε να πιούμε ένα κρασάκι...!! φεύγοντας...φθινόπωρο και τότε....αποφασίζουμε όλοι να πάμε από τον πιο μακρινό δρόμο στο σπίτι ξυπόλητοι.....γέλια...χαρές...τραγούδια...η βροχή με ένα ελαφρό αεράκι να εξαγνίζει το πρόσωπό μας....πόσο αγαπημένοι....με χιλιάδες προβλήματα μεταξύ μας..μα εκείνη τη στιγμή...τα ξεχάσαμε όλα..ήμασταν μαζί και αγκαλιασμένοι..!! δεν έχει σημασία πόσο κράτησε η στιγμή τότε...σημασία έχει ότι τόσα χρόνια μετά..δε θα σας πω πόσα!!!! το θυμόμαστε όλοι με κάθε λεπτομέρεια....!!
λατρεμένη εποχή το φθινόπωρο....Συμβολίζει το ξεκίνημα πάντα.....η αρχή..η αρχή του σχολείου....περισσότερη δουλειά...η αρχή του τυπικού έτους..!
Έτσι λοιπόν δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις και εσύ την αρχή σου....!! είτε με στοιχεία του παρελθόντος είτε όχι..!! Αλλά και πάλι σε αφήνει με αυτή τη γεύση της γκρι ζώνης...ότι όπως και να χει...όποτε θες...αλλάζεις και πάλι....το Φθινόπωρο δεν αναγκάζει...δε φωνάζει..είναι ήρεμο...ερωτεύσιμο....όμορφο....χρωματιστό...! δεν είναι άγριος χειμώνας..ούτε ύπουλη άνοιξη, ούτε ξέγνοιαστο Καλοκαίρι...τα έχει όλα σε σωστή δοσολογία..! Μπορείς ακόμη και να το μυρίσεις...!!
Ήρθε λοιπόν για να φέρει μια νέα αρχή σε όλους μας ή και μια καινούρια συνέχεια...αρχή είναι και αυτό...όπως το πάρει κανείς...
Ας το καλοσωρίσουμε λοιπόν...με την ευχή και επιθυμία ότι όλα θα πάνε καλά..!!
Καλό Φθινόπωρο..!! Καλό μήνα...!! Και καλή εβδομάδα πλάσματα της νύχτας..!!
Περαστικά σήμερα δε θα στείλουμε...έχουμε μπόλικο καιρό για μπόλικα κρυολογήματα...ψεύτικα ή και αληθινά...!!
till next time:))
kiss kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"