Άδικη ζήλια.....!!!!

Καλησπέρα σας μάλλον κουρασμένα μου πλάσματα...καθότι οδεύουμε προς το τέλος μιας κουραστικής όπως πάντα εβδομάδας!!!!
Μετά λοιπόν από παράκληση αγαπημένης φίλης....οικογένειας θα μπορούσα να πω κιόλας...γιατί και είμαστε ένα σπίτι που λέει ο λόγος...αλλά και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα γίνουμε....κουμπάρες θα είναι τώρα....θα παντρέψουμε τα αδέρφια μας? δε ξέρω..κάτι όμως πρέπει να γίνει....μετά λοιπόν από δική της εισήγηση θα μιλήσουμε για ένα τελείως, κατ' εμέ πάντα, τελευταίου επιπέδου είδος ζήλιας...!!!
Ναι αγαπημένοι φίλοι....υπάρχουν πολλά είδη ζήλιας και κάποια από αυτά δεν αγγίζουν καν επίπεδο....αγγίζουν πια τα όρια της κατάντιας και της κατινιάς...!!!
Προσέξτε τώρα για πιο πράγμα μιλάμε...!! Δε μιλάω για ζήλια προς το σύντροφο....αν και έχει αντίκτυπο και εκεί...ούτε για ζήλια προς υλικά αγαθά και τρόπο ζωής...που και αυτά για μένα είναι δύο είδη επιπέδου που από εκεί που βλέπω εγώ.....δε τα βλέπω...και σκεφτείτε ότι δεν είμαι και κάνα πρώτο μπόι!!!!
Μιλάμε λοιπόν για τη ζήλια που έχει μια κοπέλα όταν έχει ένα σύντροφο, απέναντι στις φίλες της κατά τη διάρκεια της σχέσης! και πως αυτού του είδους η ζήλια σε κάνει όχι μόνο να προσβάλλεις τους γύρω σου μα να χάνεις και όποιο ίχνος αξιοπρέπειας έχεις...!!
Καταρχάς...όταν έχουμε μία σχέση θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο άλλο μέλος..και δε το παίζω έξυπνη και λέω ότι σίγουρα θα την αξίζει...!! μα δε μπορείς να ξεκινάς μια σχέση από το μηδέν και να την πας στο άριστα δέκα....πρέπει να την ξεκινάς από το άριστα δέκα και ας πάει στο μηδέν αν είναι να πάει....ουσιαστικά λοιπόν εδώ τονίζω ότι η εμπιστοσύνη στην αρχή είναι επιλογή μας...!! ή εμπιστεύεσαι ή όχι...αφού ακόμη αφορμές δεν έχεις...αλλά ακόμα και αν έχεις επιλέγεις αν θα πιαστείς από αυτές ή όχι...
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω..έστω ότι εμπιστευόμαστε τη σχέση μας...!! Μα αν εμπιστεύεσαι τη σχέση σου...ακόμη και βάσιμες υποψίες να έχεις για κάποια φίλη ή γνωστή σου δε θα έπρεπε καν να σε νοιάζει....πόσο μάλλον δε θα έπρεπε να γίνεις ένα με κάτω από το πάτωμα για να προσβάλλεις την άλλη κοπέλα...να νιώσεις ότι την έκανες σκουπίδι, να μη πετύχεις τίποτα εκτός από το να της τη σπάσεις, όπου αν οι υποψίες σου είναι αληθινές θα προσπαθήσει και αυτή να στη σπάσει μετά....ο σύντροφος σου θα χάσει πάσα ιδέα για το χαρακτήρα σου εκτός πάλι και αν είναι και αυτός δευτεράντζος! και έτσι θα ανοίξεις την τρυπούλα αρχικά και σιγά σιγά το χώρο όντως να παραβρεθεί κάποια άλλη..φίλη ή όχι...!! που τι σημαίνει αυτό γλυκό αλλά χαζό τελείως κοριτσάκι μου? ότι έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου και αντίο ηρεμία και καλώς ήρθες ζεβασοφτ στη ζωή μας γιατί για τους επόμενους μήνες θα κλαις και θα χτυπιέσαι!!!
Το σπίτι μας το κρατάμε με τον τρόπο που μπορούμε δε λέω.....αλλά σίγουρα η παραπάνω τακτική...που δεν αποτελεί καν τακτική...απλά υποκύπτεις στην χαζή σου ζήλια....δεν είναι σωστή!!! Η ζωή μου μέχρι τώρα μου έχει μάθει πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να αισθανθεί το ένα μέλος της σχέσης για το άλλο από το..."Θεέ μου ρεζίλι μας έκανε η συμπεριφορά της/του.....πως είμαι με αυτόν τον χαρακτήρα"? εκεί ακριβώς ξεκινάει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος...!! και φυσικά αφήστε τη σχέση στην άκρη...με τέτοιες τακτικές θα μείνετε και χωρίς ανθρώπους δίπλα σας!!! πρέπει να τιθασεύονται αυτά τα αισθήματα...να ελέγχονται και να κοντρολάρονται με διαφορετικό τρόπο από τον τρόπο "χείμαρρος"!! Άσε που μπορεί να νομίζεις ότι μπορείς έτσι να κάνεις κάποιον να νιώσει άσχημα και στην τελική να φας και κανένα ξύλο...!!
Η απορία μου όμως εμένα δεν είναι στο τί τελικά θα κάνετε όλοι εσείς που συμπεριφέρεστε έτσι...κάντε ότι θέλετε και ζήστε όπως θέλετε..εμένα η απορία μου είναι πως αντέχετε να είστε τόσο δυστυχισμένοι.....παντού εχθροί....παντού ίντριγκα...τσακωμοί....ανούσιοι που κουράζουν....πως γίνεται???!!! πως γίνεται να μη σε ηρεμεί καν η ύπαρξη ενός φίλου....ή του συντρόφου σου που ουσιαστικά αντί για ερέθισμα ηρεμίας είναι το ερέθισμα για να φρικάρετε συνέχεια..!!! έλεος δηλαδή με τα κόμπλεξ του πλανήτη!!!!! έχε χάρη που είμαι ΠΑΟΚ αλλιώς θα μετακόμιζα στον Άρη!!!! Κοιτάξτε να αλλάξτε τρόπους καταρχάς για εσάς...να ηρεμήσει η ψυχούλα σας....βρείτε ανθρώπους να σας ηρεμούν...να σας γαληνεύουν....όχι να ξεκινούν τον πόλεμο των άστρων στο μυαλό σας!!
Τα περαστικά μας καταλαβαίνετε σε ποιους πηγαίνουν....
όσο για τους υπόλοιπους....που μπορεί να στεναχωρήθηκαν που ήρθαν αντιμέτωποι με τέτοιους ανθρώπους να θυμάστε...σημασία δεν έχει πως θα επιβιώσετε στην καταιγίδα...αλλά πως θα χορέψετε στη βροχή!
till next time:)
kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"