Μόνο για κορίτσια??!!

Καλησπέρα σας απογευματινά μου πλασματάκια!!
με το πέρας της εργασίας μου έπρεπε να μπω να γράψω απευθείας για να μη ξεχάσω αυτά που ειπώθηκαν!!!!!!
Μετά λοιπόν από μία ώρα στο γυμναστήριο με 5 άντρες ηλικίας 25-35 με χιαστούς όλοι, έγιναν τα εξής..!!
Τους έπιασε καταρχάς η τρέλα ότι για να κάνουν το πρόγραμμά τους θα καθίσω μέσα μαζί τους να συζητήσουμε!!! Τελικά είχε δίκιο η προηγούμενη ασθενής που είπε ότι οι άντρες στο μυαλό μεγαλώνουν μέχρι τα 15!! χαχα αστειεύομαι σαφώς και έτσι και αλλιώς γνωρίζω ήδη πολλά αξιόλογα αρσενικά για να έχω τέτοιου είδους αντιλήψεις!
Καταλήξαμε λοιπόν να συζητάμε και να προσπαθούμε να συνοψίσουμε στον αριθμό 5 τι είναι αυτο που ζητάνε τελικά οι άντρες σε μία σχέση...!!!
Πως γίνεται βέβαια στη κουβέντα όλοι να είμαστε καλοί και στη πράξη να τα κάνουμε θάλασσα...αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα που θα αναλύσουμε άλλη φορά! θα προσπαθήσω να τα μεταφέρω όπως ακριβώς μου τα είπαν!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
1.Ε ναι λοιπόν! ο μύθος αληθεύει! το είχαν πρώτο στη λίστα και μιλάω φυσικά για το τέλειο σεξ! το περιγράφουν ως υπέροχο μοναδικό αίσθημα που πρέπει να βρουν το κατάλληλο άτομο με το οποίο τα μυαλά και οι ανάγκες του σώματος να ταυτίζονται ώστε να είναι τέλειο! το σκέφτονται πολύ συχνά μέσα στη μέρα και δε θεωρούν ότι αυτό προσβάλλει τις γυναίκες..ίσα ίσα αν αυτό ταιριάζει θα επιδοθούν στην προσπάθεια να ταιριάξουν και άλλα πράγματα για να οδηγηθούν σε μία σχέση...συμπέρασμα? η σκέψη για σχέση για τους άντρες ξεκινάει με το καλό σεξ!

2.Αγάπη!! Δώσανε ένα δικό τους μοναδικό ορισμό στο αίσθημα της αγάπης...δεν αφορούσε καθόλου το αν αυτοί αγαπούν, δήλωσαν μάλιστα ότι όταν αγαπούν, αγαπούν αληθινά μη διαπραγματεύσιμα και το εννοούν και συνήθως πληγώνονται!! ναι κυρίες και κύριοι!! το άκουσα και αυτό!! ο ορισμός λοιπόν επακριβώς που δώσανε ήταν ..."εμείς τα αγοράκια τα θαλασσώνουμε συχνά! με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...συνήθως δε το εννοούμε... και αν σας στεναχωρήσουμε επειδή μιλήσαμε απότομα ή επειδή κάτι ξεχάσαμε...στεναχωριόμαστε και εμείς πολύ! αγάπη λοιπόν είναι αυτό να το καταλαβαίνετε και να μη μας κάνετε μετά σκηνές για ότι έγινε..το πιο πιθανό είναι από μόνοι μας να επανορθώσουμε μετά...αλλά σίγουρα μια γυναίκα που θα έχει αυτή την αγάπη για εμάς δε θα χάσει"...οπότε κορίτσια όπως πολύ συχνά λέω...μεγάλη αρετή η υπομονή...!! μη τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς...!!

3. εμπιστοσύνη!! ακούστε εδώ ορισμό τώρα...!! πάλι δεν έχει να κάνει με αυτούς..!! εννοείται ότι αυτοί είναι έμπιστοι! λοιπόν θα αποφασίσουν να κάνουν σχέση μόνο με μία γυναίκα που δε θα τους κάνει να νιώθουν τρελή ανασφάλεια για το που πότε και με ποιον είναι...!! εάν θεωρήσουν ότι η γυναίκα αυτή μπορεί να κάνει κάτι με κάποιον άλλο άντρα...τότε θα προτιμήσουν τη σχέση με μία που δε θα τους κάνει να νιώθουν έτσι...!!! κατά κάποιο τρόπο δηλαδή..πως ψάχνουμε εμείς το κακό παιδί?? αυτοί ψάχνουν το καλό κορίτσι για σχέση....χμμμ....!!! αν με ρωτάτε εμένα δε ξέρω πως το ξεχωρίζουν...εγώ καλές μας βλέπω όλες! χεχε!!

4.ο χρόνος και ο χώρος τους! εκτιμούν και θέλουν μια γυναίκα για σχέση που σέβεται αυτούς τους δύο παράγοντες!! ακόμα και αν αυτοί επιλέξουν να μην έχουν τελικά χρόνο και χώρο από εσένα θέλουν να νιώθουν ότι έχουν το ελεύθερο σε περίπτωση που...!!! η αλήθεια είναι ότι αυτό πιστεύω το θέλουμε και εμείς...οπότε δε διαφωνήσω!!

5. και τέλος...το γνωστό σε όλους αίσθημα της ελευθερίας...αν δε τους το δώσεις  θα το πάρουν μόνοι τους πιστέψτε με μετά από ότι άκουσα σήμερα είμαι πλέον σίγουρη! τη γυναίκα που δε θα τους καταπιέσει θα τη λατρέψουν...τόσο που μπορεί να την καταπιέσουν αυτοί στο τέλος από ότι είπανε!!

Για να είμαι ειλικρινείς δε διαφώνησα μαζί τους σε πολλά...!! Γι' αυτό και ανέφερα ότι στα λόγια τα βρίσκουμε όλοι...!! Πρακτικά από εμπειρία νομίζω ότι όλα τα παραπάνω απλά τα λένε....γιατί θεωρώ ότι και το κυνήγημα τους το θέλουνε και τη ζήλια τους...αλλιώς θεωρούν ότι αδιαφορείς...ή εμένα τουλάχιστον έτσι μου έτυχε....οι φίλοι άντρες μπορούν να επιβεβαίωσουν ή και όχι τα παραπάνω..θεωρώντας ότι το δείγμα μας ήταν και κάπως μικρό..!!
Συμπέρασμα και αντρικό και γυναικείο σήμερα ήταν ότι βασικά πρέπει να επικοινωνούμε....να ζητάμε....να μιλάμε....να εμπιστευόμαστε..να δίνουμε ευκαιρίες...και πάνω από όλα να μην είμαστε πάντα έτοιμοι να πιστέψουμε το χειρότερο για τον άλλον...που κακά τα ψέμματα οι γυναίκες το κάνουν συχνά!
Αν ρωτάτε εμένα...δυστυχώς βρίσκω τον κόσμο μας και τις σχέσεις πολύ πιο πολύπλοκες από 5 βασικά χαρακτηριστικά..!! θέλουν υπομονή και προσπάθεια....πάνω από όλα όμως θέλουν καλή θέληση.....ώστε το ποτήρι να παραμένει συχνά μισογεμάτο και από εκεί να γεμίζει..!!
Με αυτά τα ολίγα σας καληνυχτώ....
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"